Etusivu

Marjan Kukka on palveleva, ammatti- ja sidontataitoinen kukkakauppa Naarajärven taajamassa Pieksämäellä, n.5 km kaupungin keskustasta. Huhtikuussa 2021 aukesi myös toinen liikkeemme Marjan Kukkatori Pieksämäen torin laidalla os.  Torikatu 3( kävelykadun varrella).

Meiltä saat kukat ja asetelmat niin iloon kuin suruun hyvällä maulla ja ammattitaitoisesti toteutettuna. Meillä osataan sitoa! Leikkokukkien vaihtuvuus on nopeaa, joten liikkeistämme saat kimppusi tuoreena ja ne kestävät pitkään.  Myös viherkasveja ja kukkivia ruukkukukkia on monipuolinen valikoima. Sidomme ammattitaidolla hautavihkot, arkkulaitteet, muistotilaisuuden kukat kuin myös morsiuskimput, ristiäisasetelmat ja juhlatilaisuuksien pöytäasetelmat.
Yrittäjä Riitta Väisänen on palvellut samalla paikalla jo 29 vuotta ja Marjan Kukka yrityksenä täytti v. 2020 jo 40 vuotta. Pieksämäen keskustan Marjan Kukkatorilla teitä palvelee floristi Anni Koponen vahvalla ammattitaidolla.

Liikkeistä löytyy hyvä valikoima kortteja, adresseja, lahjatavaroita, sisustustuotteita, ruukkuja, koreja, lyhtyjä jne. Luonnollisesti valikoimiin kuuluu myös mullat ja kukkalannoitteet. Meiltä saat myös kukkivat kukat pihalle ja haudalle sesongin mukaan.
Tervetuloa tutustumaan!

Toimitamme kukat, mullat, adressit yms. tuotteet perille Pieksämäen ja Naarajärven taajama-alueilla! Maksu suoraan tilille, käteisellä, mobilepayllä, maksupäätteellä tai: marjankukka.ekukka.fi -sivuston kautta pankki- ja luottokorteilla. 
 ( Toimitukset pääsääntöisesti arkisin klo 17.30 jälkeen ja la klo 15 jälkeen)

Tee tilaus Marjan Kukan verkkokaupassa: marjankukka.ekukka.fi 
Huomioithan että sesonkeina emme aina ehdi vastaamaan puhelimeen, sen tähden toivomme tilaustasi viim. edellisenä päivänä. Verkkokaupan kautta saapuvat tilaukset ehditään aina jossain välissä vastaanottamaan samanakin päivänä.

Muistathan tilata kukat ajoissa elämäsi tärkeisiin hetkiin kuten häät, ristiäiset ja siunaustilaisuudet;  AJOISSA TARKOITTAA TILAUSTA VIIMEISTÄÄN EDELLISEN VIIKON KESKIVIIKKONA, meidän on jätettävä ennakkotilauksemme seuraavalle viikolle torstaisin. Ajoissa tilaamalla varmistat mieleiset kukat ja värisävyt ja taatusti tuoreina.

 

http://marjankukka.ekukka.fi

                                                                                    
           

                                                     

                                                                                          

Marjan Kukka, Seunalantie 2, Naarajärvi
Ma – Pe 9.00 – 17.00 ,myös helatorstaina!
la 9-14, su suljettu

Marjan Kukkatori, Torikatu 3, Pieksämäki:

Ti-to 10-17, pe 10 -16 ,la10-14 helato suljettu

                                                                                      
                                                                             
                                                                                                                                          

Yhteystiedot:

Myymälä Seunalantie 2, Naarajärvi: 015-611888
Marjan Kukkatori, Torikatu 3, Pieksämäki: 045- 78311541
Yrittäjä Riitta Väisänen : 050-4121388

email: riitta(at)marjankukka.fi
marjankukka.tori(at)gmail.com